Projectgroepen

Werk dat niet te doen is

 

Leden:  

 

Kim Valtin (Hubbie), Kathleen Van Leuven (Scholen Sint-Franciscus), Ingrid Limbourg (Scholen Sint-Franciscus), Tinne Plasmans (De Markgraeve), Kathleen Van Nuffel (MPC Sint-Franciscus), Gero De Greef (Zonnelied) en Paul Duquesnoy (Zonnelied), Ellen Coudron (MPI Oosterlo), Karien Van Neyghem (Pasform).

  

Projectteam: Kathleen Van Nuffel (MPC Sint-Franciscus), Kim Valtin (Hubbie), Gero De Greef (Zonnelied) en Lieve Jutten (Mediander).

 

Contact persoon: Lieve Jutten (lieve.jutten@mediander.be)

 

Ieder van ons wordt bij de begeleiding, het les geven,… geconfronteerd met het gevoel dat de problemen van onze cliënten soms groot zijn en dat we deze niet altijd aankunnen.

 

Met de Projectgroep “Werk dat niet te doen is…” gaan we op zoek naar werkzame factoren en handvatten  die werk dat niet te doen is opnieuw ombuigen naar werk dat meer te dragen is.

  

We gaan op zoek naar dragende methodieken en oefenen deze om concreet mee aan de slag te gaan. We gaan voor concrete, duidelijke en toegankelijke verhalen en methodieken die een mindshift van ‘het is niet te doen’ naar ‘wat zou kunnen werken en wat te dragen is’ kan bewerkstelligen.

 

 Looptijd van de projectgroep: 2019 - 2021

 

Contacteer Mediander

Wenst u op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van Mediander, schrijf u dan hier zeker in voor onze nieuwsbrief. Ook voor een specifieke vraag kan u onderstaand formulier gebruiken.

Mediander vzw